INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Coq au vin

Opskrift: Coq au vin

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af De 5 Gaarde
Kyllingerne fra Frijsenborgs går under varemærket “De 5 Gaarde”, og er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Del kyllingen i fire - seks stykker. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien op i en gryde eller sauterpande ved god varme.

2. Brun stykkerne på alle sider, og tag dem op på en tallerken. Kom bacon i tern i gryden, og svits det. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden. Sluk for emhætten. Hæld cognac over, og flamber.

3. Tilsæt rødvin, hele løg og hakket hvidløg. Bind en krydderbuket af timian, persille og laurbærblade. Hold det sammen med snor, eller kom det i et filter. Kom det i retten. Læg låg på, og kog ved svag varme i 35-45 minutter, til kyllingelårene er gennemkogte og møre.

4. Tag kødet op, skum evt. skyen for fedt, og jævn evt. skyen lidt. Smag til med salt og peber.

5. Rist champignonerne på en pande i gyldent smør, og kom dem i retten.
(11) 259,00 DKK

INGREDIENSER

1 Hel Hel kylling
75 Gram Bacon i tern
15 Stk Skalotteløg
2 Kviste Frisk timian
1 Bundt Persille
2 Stk laurbærblade
5 Dl Rødvin
20 Gram Smør
250 Gram Champignon
250 Gram Baguette
Varer som vi regner med, du har
1 Spsk Olivenolie
2 Fed Hvidløg
HEL KYLLING
BACON I TERN
SKALOTTELØG
FRISK TIMIAN
PERSILLE
LAURBÆRBLADE
RØDVIN
SMØR
CHAMPIGNON
BAGUETTE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
(11) 259,00 DKK