INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Kanelstegte herregårdskoteletter med soja-svampe og sellerimos

Kanelstegte herregårdskoteletter med soja-svampe og sellerimos

Kanel og herregårdskoteletter lyder måske som en mærkelig kombination, men når du først har smagt det, med en lækker, blød sellerimos og soja-svampe til, vil du forstå, hvor ubeskriveligt lækkert det er.

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Den Magiske Gris
Den Magiske Gris vil med deres fantastiske opskrifter vise, at gris kan være både hurtigt, nemt og lækkert at tilberede. De ønsker desuden at vise hvordan opskrifter med gris kan passe til enhver situation - om det er hverdag eller fest. Den Magiske Gris hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen i dit køkken.

Sådan gør du:

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og lad dem stå i 15 minutter

Skræl selleri og skær i tern. Kom dem i en gryde med mælk og 1 dl vand. Lad det simre til sellerien er mør, det tager ca. 15 minutter i alt. Blend det med smør, til mosen er blank og glat. Smag til med salt og peber.

Rens svampe og skær i kvarte. Pil og hak hvidløg. Kom svampe og hvidløg i en lille gryde med soja,1 dl vand og stjerneanis. Kog til der ikke er mere væske tilbage.

Varm smør og kanel på en pande ved god varme. Smørret skal bruse af og være gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side, skru ned til lav varme og steg i 15-20 minutter i alt, afhængig af tykkelsen. Vend kødet jævnligt. Kødet er færdigstegt, når det ikke er rødt ved benet.
(7) 166,25 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Svinekoteletter
3 Tsk Smør
850 Gram knoldselleri
3 Dl Mælk
250 Gram Svampe
0 Dl Sojasauce
1 Stk stjerneanis
Varer som vi regner med, du har
1 Knivspids Fint salt
2 Knivspids Stødt peber
1 Knivspids Stødt kanel
2 Fed Hvidløg
SVINEKOTELETTER
SMØR
KNOLDSELLERI
MÆLK
SVAMPE
SOJASAUCE
STJERNEANIS
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
STØDT PEBER
STØDT KANEL
HVIDLØG
(7) 166,25 DKK