FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Forloren hare med ribsgelé

Opskrift: Forloren hare med ribsgelé

Rigtig mormormad, som alle elsker - det gør vi i hvertfald.

Tilberedningstid ca. 40 min.


Sådan gør du:

Kom det hakkede kød i en skål, og rør den med fond, fløde, æg, og salt og peber. Put derefter rasp i farsen indtil den har en fast konsistens.
Lad farsen hvile en halv time i køleskabet.

Form farsen til flere mindre “forlorne harer” i et ildfast fad og rul dem ind i baconskiverne.
Put dine forlorne harer ind i ovnen i 10 minutter ved 220 grader.
Hæld mælk og vand – tre deciliter af hver – ned til haren, og lad den stege yderligere 45 minutter ved 175 grader. Kernetemperaturen i den forlorne hare skal være 75 grader, så er den gennemstegt.

Overfladen skal være brun og sprød.

Lad de små farsbrød hvile 10 min. og hæld skyen gennem en sigte over i en gryde Lad det koge op, og kom ribsgele ved sammen med cirka en deciliter fløde.

Jævn det med Maizena Jævner, og tilsæt lidt madkulør. Smag til med salt og peber – og eventuelt mere ribsgele.

Skær farsbrødet ud og server med kartofler og evt. en salat.

(9) 162,55 DKK

INGREDIENSER

500 g Hakket svine- og kalvekød
0,50 dl Grønsagsbouillon
0,50 dl Fløde
2 stk Æg
4 spsk Rasp
125 g Bacon i skiver
3 dl Mælk
3 tsk Ribs Gelé
Varer som vi regner med, du har
2 tsk Kulør sauce
HAKKET SVINE- OG KALVEKØD
GRØNSAGSBOUILLON
FLØDE
ÆG
RASP
BACON I SKIVER
MÆLK
RIBS GELÉ
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
KULØR SAUCE
(9) 162,55 DKK