FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kinesiske dumplings

Opskrift: Kinesiske dumplings

Små lækre pakker med indbydende fyld af grøntsager og svinekød.

Tilberedningstid ca. 55 min.


Sådan gør du:

Dej:

1. Kom hvedemel og salt i en skål, og tilsæt så meget vand, at dejen kan æltes. Ælt dejen, indtil den er smidig og glat, og lad den hvile i mindst en halv time ved stuetemperatur.

2. Rul en stor tynd dej, og udstik cirkler med en udstikker (diameter cirka otte cm). Brug lidt ekstra mel til udrulning.

Fars:

1. Skær svampe og løg i små tern. Skær forårsløg i tynde skiver. Knus ingefær, og hak det i små stykker.

2. Rør det hele sammen med svinekødet, og krydr med salt.

3. Rør til sidst mel i.

Dumplings:

1. Saml dumplings kort før tilberedning – eller opbevar dem under et fugtigt klæde på køl.
Fordel ca. ½ spsk fars på hvert stykke dej.

2. Fugt kanten med æggehvide, og saml pakkerne ved at klemme dem sammen – Hæft hver fold fast på modsatte side en ad gangen.

3. Smør en kold pande med olie, og varm den op. Læg dumplings på, og steg ved middelvarme i ca. 3 minutter.

4. Tilsæt vand, og læg låg på. Lad dem dampe under låg i cirka fem minutter. Fjern låget, og kog det sidste vand fra. Når bunden har taget farve, er de færdige.

5. Anret på et fad sammen med sojasauce.
(7) 139,10 DKK

INGREDIENSER

125 Gram Hvedemel
25 Gram Brune cahmpignoner
1 Stk Skalotteløg
1 Stk Forårsløg
1 Cm Ingefær
200 Gram Hakket svinekød
0,50 Dl Sojasauce
Varer som vi regner med, du har
1,50 Tsk Groft salt
HVEDEMEL
BRUNE CAHMPIGNONER
SKALOTTELØG
FORÅRSLØG
INGEFÆR
HAKKET SVINEKØD
SOJASAUCE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
(7) 139,10 DKK