INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Fyldt roastbeef med hvidvinssauce

Opskrift: Fyldt roastbeef med hvidvinssauce

Tilberedningstid ca. 90 min.


Sådan gør du:

1. Hak hvidløg og persille, og bland det med revet parmesan og salt.

2. Skær et hul fra begge ender af roastbeefen med en tynd, lang kniv.

3. Stop blandingen ind i kødet med fingrene og steg det i ca. 10 min. på hver side i olivenolie. Kødet skal have farve hele vejen rundt. Det tager 30-40 min. i alt.

4. Hak gulerødder, løg, og bladselleri imens, og kom det i gryden, når kødet har fået farve. Krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min.

5. Kom herefter hvidvin i, og skru helt op for varmen i 5 min.

6. Kom grøntsagsbouillon i gryden, når vinen er fordampet. Skru derefter ned for varmen, og læg låg på med en lille åbning, så dampen kan slippe ud.

7. Kødet skal have en kernetemperatur på 58 grader, så roastbeefen er rosa indvendig.

8. Når kødet er færdigstegt, skal det hvile i 20 min.

9. Hvis saucen er for tynd, når kødet tages op af gryden, så reducér den yderligere ved at lade den stå på lav varme i længere tid.

10. Servér kødet med en smule sauce over, og med en salat til.
(9) 328,35 DKK

INGREDIENSER

1 Bundt Persille
100 Gram Parmesanost
4 Stk Gulerødder
3 Stk Løg
2 Stilke Bladselleri
2 Dl hvidvin
1 Stk Grønsagsbouillon
1 Kg Fersk roastbeef
Varer som vi regner med, du har
3 Fed Hvidløg
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
PERSILLE
PARMESANOST
GULERØDDER
LØG
BLADSELLERI
HVIDVIN
GRØNSAGSBOUILLON
FERSK ROASTBEEF
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(9) 328,35 DKK