FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Bagte kyllingelår med citron, timian, hvidvin og fløde

Opskrift: Bagte kyllingelår med citron, timian, hvidvin og fløde

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 200 grader

2. Kom kyllingelårene på en varm pande og giv dem 5 minutter på hver side, så de får en sprød stegeskorpe

3. Imens skæres citronen, løgene og tomaterne i både

4. Hvidløgene skæres i skiver og den friske timian plukkes

5. Kom kyllingen i et ovnfast fad sammen med de forskellige grøntsager

6. Hæld hvidvin og fløde til og drys evt. med lidt salt og peber

7. Bag fadet i ovnen i 30 minutter tid, imens du koger dine ris.
(8) 177,25 DKK

INGREDIENSER

700 Gram Kyllingelår, hele
1 Stk Citron
3 Stk Skalotteløg
400 Gram Cherrytomater
1 Håndfuld Frisk timian
1 Dl hvidvin
2,50 Dl Fløde
4 Dl brune ris
Varer som vi regner med, du har
4 Fed Hvidløg
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGELÅR, HELE
CITRON
SKALOTTELØG
CHERRYTOMATER
FRISK TIMIAN
HVIDVIN
FLØDE
BRUNE RIS
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(8) 177,25 DKK