FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Mexicansk chorizogryde

Opskrift: Mexicansk chorizogryde

En forrygende opskrift på mexicansk chorizogryde med hakket grisekød. Du vil ikke fortryde denne varmende gryde, som er perfekt til en god gang fodbold (eller noget andet!!!) sammen med en kold fra kassen.

Tilberedningstid ca. 25 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Kog ris efter anvisning på emballagen.

2. Pil og skær løg i tern. Skyl og skær squash i tern. Skær pølse i små tern.

3. Varm olie i en gryde. Kom kødet i og steg, til det har ændret farve. Tilsæt løg, squash og pølse. Vend jævnligt. Tilsæt tacosauce, bouillon fx terning og vand og oregano. Lad retten koge uden låg ved svag varme i ca. 5 minutter.

4. Smag til med salt og peber.

5. Pynt evt. med skyllet, hakket persille.

Tips

I stedet for squash kan bruges ½ aubergine.

Kødfyldet kan bruges i tortillas og pitabrød.

Retten kan serveres med en blandet salat af fx tomat, majs, agurk og grøn salat.
Har du en rest råt kød til overs, kan du fryse den ned i en fryseegnet plastpose. Kødet kan holde sig ca. ½ år ved minus 18 grader.
(8) 134,95 DKK

INGREDIENSER

200 Gram Hakket svinekød
1 Stk Løg
1 Stk Squash
25 Gram Chorizo
2 Dl Salsa
1 Dl Svinebouillon
2 Dl Parboiled ris
0,50 Håndfuld Persille
Varer som vi regner med, du har
0,50 Spsk Olivenolie
1 Tsk Oregano
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
HAKKET SVINEKØD
LØG
SQUASH
CHORIZO
SALSA
SVINEBOUILLON
PARBOILED RIS
PERSILLE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
OREGANO
GROFT SALT
STØDT PEBER
(8) 134,95 DKK