Opskrift: Oksegryde med kartoffelmos

Man går aldrig galt i byen ved at lave en oksegryde. Specielt kartoffelmosen giver retten en cremet og lækker konsistens.Tilsæt eventuelt cocktailpølser til retten, hvilket helt sikkert vil være børnenes favorit.
Tilberedningstid ca. 120 min.
Sådan gør du:
Brun kødet i en stegegryde og tilsæt derefter løg som brunes med et par minutter. Tilsæt vand og simr kødet i et par timer indtil det er mørt. Du kan evt. tilsætte cocktailpølser som koges med kødet de sidste 15 minutter.
Brun svampene på en stegepande og tilsættes oksegryden, mens kartoflerne koges til kartoffelmos. Jævn kødsovsen med en melblanding, og sovsen koges godt igennem og smages til. Serveres med kartoffelmos
Velbekomme.
INGREDIENSER
500 g Oksekød i tern
1 stk Rødløg
1 ds Tomat puré
3 stk Gulerødder
1 spsk Paprika
1,25 kg Kartofler
2 spsk Smør
3 dl Mælk
200 g Svampe
Varer som vi regner med, du har
2 fed Hvidløg
1 spsk Maizenamel
1 tsk Fint salt
RecipeList0
RecipeList0
TOMAT PURÉ
RecipeList0
PAPRIKA
RecipeList0
KARTOFLER


RecipeList0
MÆLK


VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
Tjek om du i forvejen har..
RecipeList0
FINT SALT