FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Indisk gryderet

Opskrift: Indisk gryderet

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

INGREDIENSER

17,57 Gram brune ris
23,43 Gram broccoli
0,11 Stk Løg
0,11 Stk Peberfrugt
0,29 Stk Gulerødder
0,11 Stk laurbærblade
0 Tsk Tørret chili
0 Tsk Spidskommen
0 Tsk Stødt koriander
0,11 Tsk Karry
23,43 Gram Hakkede tomater
0,23 Dl Kokosmælk
23,43 Gram kyllingefilet
0,17 Spsk Citronsaft
Varer som vi regner med, du har
0 Tsk Groft salt
0 Tsk Sukker
SÅDAN GØR DU:

1. Kog risene efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

2. Hak løg, peberfrugt, hvidløg og chili. Riv gulerødderne. Svits løg, peberfrugt, hvidløg, chili og gulerødder i olien i en gryde. Tilsæt laurbærblade, kanelstang, spidskommen, koriander, karry, flåede tomater, kokosmælk og bouillon.

3. Kog det sammen i 15 min. Tag laurbærblade og kanelstang op af gryden og blend sovsen jævnt.

4. Skær kyllingefileterne i strimler, ca. 1 x 1 x 5 og kom dem i sovsen. Kog retten op. Lad den små-koge under låg i 10 min.

5. Tjek at kyllingekødet er kogt igennem. Smag til med 1½ tsk. salt, sukker og limesaft.

6. Del broccolien i buketter og skær stokken i tern. Kog det 4-5 min. i usaltet vand, da resten af retten giver smagen.

7. Server kogte ris og dampet broccoli til gryderetten.
Samlet pris
Bune Ris Øko
Bune Ris Øko
14,50
14,50
>
Broccoli
Broccoli
15,00
15,00
>
Rødløg
Rødløg
9,95
9,95
>
Rød Peber
Rød Peber
8,95
8,95
>
Gulerødder
Gulerødder
13,50
13,50
>
Laurbærblade
Laurbærblade
13,95
13,95
>
Chiliflager
Chiliflager
24,95
24,95
>
Koriander
Koriander
21,95
21,95
>
Karrypulver
Karrypulver
5,50
5,50
>
Hakkede Tomater
Hakkede Tomater
12,50
12,50
>
Kokosmælk
Kokosmælk
9,95
9,95
>
Citronsaft
Citronsaft
4,50
4,50
>
Groft Salt
Groft Salt
0,00
2,75
>
Sukker
Sukker
0,00
8,25
>