FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Indisk gryderet

Opskrift: Indisk gryderet

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

Sådan gør du:

1. Kog risene efter anvisning på emballagen, men uden salt, da resten af retten giver smagen.

2. Hak løg, peberfrugt, hvidløg og chili. Riv gulerødderne. Svits løg, peberfrugt, hvidløg, chili og gulerødder i olien i en gryde. Tilsæt laurbærblade, kanelstang, spidskommen, koriander, karry, flåede tomater, kokosmælk og bouillon.

3. Kog det sammen i 15 min. Tag laurbærblade og kanelstang op af gryden og blend sovsen jævnt.

4. Skær kyllingefileterne i strimler, ca. 1 x 1 x 5 og kom dem i sovsen. Kog retten op. Lad den små-koge under låg i 10 min.

5. Tjek at kyllingekødet er kogt igennem. Smag til med 1½ tsk. salt, sukker og limesaft.

6. Del broccolien i buketter og skær stokken i tern. Kog det 4-5 min. i usaltet vand, da resten af retten giver smagen.

7. Server kogte ris og dampet broccoli til gryderetten.
(15) 222,00 DKK

INGREDIENSER

300 Gram brune ris
400 Gram broccoli
2 Stk Løg
2 Stk Peberfrugt
5 Stk Gulerødder
2 Stk laurbærblade
1 Tsk Tørret chili
1 Tsk Spidskommen
1 Tsk Stødt koriander
2 Tsk Karry
400 Gram Hakkede tomater
4 Dl Kokosmælk
400 Gram kyllingefilet
3 Spsk Citronsaft
Varer som vi regner med, du har
1,50 Tsk Groft salt
1,50 Tsk Sukker
BRUNE RIS
BROCCOLI
LØG
PEBERFRUGT
GULERØDDER
LAURBÆRBLADE
TØRRET CHILI
SPIDSKOMMEN
STØDT KORIANDER
KARRY
HAKKEDE TOMATER
KOKOSMÆLK
KYLLINGEFILET
CITRONSAFT
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
SUKKER
(15) 222,00 DKK