FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Det er desværre ikke muligt at kontakte os pr. telefon i øjeblikket grundet ekstraordinær stor travlhed. Du kan med fordel chatte med os på hjemmesiden eller sende en mail på kundeservice@osuma.dk. Vi beklager mange gange for ulejligheden.
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Bacon og toast med stegte tomater

Opskrift: Bacon og toast med stegte tomater

Til dem der elsker morgenmad. Og bacon. Og toast. Denne opskrift er perfekt, hvis du vil have noget lækkert på morgenbordet i weekenden, for findes der noget bedre end bacon om morgenen?

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

INGREDIENSER

400 Gram Cherrytomater
3 Stk Skalotteløg
125 Gram Bacon i skiver
2 Spsk Eddike
4 Skiver Toastbrød
Varer som vi regner med, du har
1 Fed Hvidløg
1 Nip Sukker
1 Tsk Olivenolie
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Steg bacon på en pande ved god varme til det er gyldent og sprødt, tag det af panden og læg det på et stykke køkkenrulle.

2. Stegte tomater med mynte: Halver tomater og krydr med salt og sukker på skærefladen. Lad tomaterne trække i ca. 10 minutter.

3. Imens pilles skalotteløg og hvidløg og hakkes fint.

4. Varm olie på en pande ved god varme. Steg løgene til de er gyldne, ca. 1-2 minutter. Men pas nu på, at de ikke bliver brune.

5. Tilsæt de halve tomater og vend rundt i ca. 1 minut. Tilsæt eddike og lad det simre i ca. 4 minutter ved svag varme – rør jævnligt. Smag til med salt og peber.

7. Rist brød på en brødrister.
Samlet pris