FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Grundet den ekstraordinære situation, kan der forekomme udsolgte varer, erstatninger, kø i kundeservice og muligvis forsinkelser på leverancerne
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Omelet med spinat og tomat

Opskrift: Omelet med spinat og tomat

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

INGREDIENSER

200 Gram Spinat helbaldet
3 Stk Porrer
4 Stk Tomat
8 Stk Æg
1 Dl minimælk
200 Gram Hytteost
8 Skiver Rugbrød
2 Dl Ketchup
4 Stk Appelsin
Varer som vi regner med, du har
2 Spsk Olivenolie
1 Tsk Groft salt
SÅDAN GØR DU:

1. Skyl spinaten grundigt. Rens porrerne grundigt og skær dem i skiver. Kog vandet op i en gryde. Kom porreringene i og kog dem 2-3 min. Kom spinatbladene i og kog videre ca. 1 min. Afdryp i en sigte. Bland tomater i tern med porre- spinatblandingen.

2. Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med mælk, 1 tsk. salt og peber. Pisk æggehviderne stive. Vend æggehviderne forsigtigt rundt i blommemassen med en dejskraber.

3. Varm en stor sliplet pande op med 2 tsk. olie. Hæld æggemassen på. Hvis du steger 4 små portionsomeletter, skal du kun bruge ½ tsk. olie til hver. Lad den bage ved svag varme 10-15 min. Læg et låg over under bagningen.

4. Når omeletten er gennembagt, løsnes den forsigtig fra panden og lad halvdelen af omeletten glide over på et serveringsfad. Fordel grønsagsblandingen og hytteosten herpå. Fold resten af omeletten over.

5. Server fuldkornsrugbrød, tomatketchup og appelsin til omeletten.
Samlet pris