FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Indisk curry med torsk

Opskrift: Indisk curry med torsk

Tilberedningstid ca. 35 min.

Udviklet af Madplan.nu
Madplan.nu har stort fokus på madplanlægning, og sørger for at gøre det enkelt og nemt for alle at lægge en madplan, og derefter selv handle ind, eller få varerne leveret til døren.

Sådan gør du:

1. Hak løgene, og svits dem i olien i en bred gryde ved jævn varme, til de er klare.

2. Riv ingefær og hvidløg fint, og hak chilien.

3. Svits ingefær, hvidløg, chili og alle krydderierne med løgene i 1 min.

4. Tilsæt tomaterne, og lad saucen simre i 10 min.

5. Kog risene efter anvisningen på emballagen.

6. Tilsæt limesaft og yoghurt, og smag til med salt. Lad ikke saucen koge for voldsomt, efter yoghurten er kommet i.

7. Skær fisken ud i stykker på ca. 4x4 cm, læg dem ned i saucen, og ryst gryden lidt. Drys ærterne over, og lad retten simre under låg i 5 min.

8. Drys med frisk koriander, og servér med kogte basmatiris og chutney.


Tip

- I stedet for torsk kan du anvende brosme, kuller, kulmule, rødfisk, havkat, multe, havtaske, victoriabars, pangasius, eller lange.

- I stedet for alle krydderierne kan du anvende 1-2 tsk færdig currypasta.
(16) 297,45 DKK

INGREDIENSER

2 Stk Løg
1 Spsk Rapsolie
2 Spsk Ingefær
10 Gram Chilipeber
1 Tsk Spidskommen
0,50 Tsk Kardemomme
0,50 Tsk Stødt nellike
400 Gram Hakkede tomater
400 Gram basmatiris
0,50 Stk Lime
1,50 Dl Græsk yoghurt
500 Gram torskefilet
2 Dl Ærter
4 Spsk Mango chutney
0,25 Bundt Frisk Koriander
Varer som vi regner med, du har
2 Fed Hvidløg
1 Tsk Kanel
2 Tsk Groft salt
LØG
RAPSOLIE
INGEFÆR
CHILIPEBER
SPIDSKOMMEN
KARDEMOMME
STØDT NELLIKE
HAKKEDE TOMATER
BASMATIRIS
LIME
GRÆSK YOGHURT
TORSKEFILET
ÆRTER
MANGO CHUTNEY
FRISK KORIANDER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
KANEL
GROFT SALT
(16) 297,45 DKK