FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Friske forårsruller med gris og goma

Opskrift: Friske forårsruller med gris og goma

Disse friske forårsruller er perfekte til at lave en flot anretning til dine gæster, eller hvis du blot skal gøre lidt mere ud af en smuk sommeraften. Alt hvad du har brug for finder du her, lige på nær din rulleteknik, som du heldigvis kan finde tricks til på nettet. God fornøjelse og velbekomme!

Tilberedningstid ca. 50 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk vil med deres fantastiske opskrifter vise, at gris kan være både hurtigt, nemt og lækkert at tilberede. De ønsker desuden at vise hvordan opskrifter med gris kan passe til enhver situation - om det er hverdag eller fest. Meganemt.dk hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen i dit køkken.

Sådan gør du:

1. Skyl lime og riv skallen. Pres saften.

2. Skær kødet ud på strimler af ca. ½x½x5 cm. Vend kødet i limesaft og soya. Lad det trække i 5 min og hæld lagen fra (gem lagen).

3. Gomadressing
3 spsk mayonnaise
8 spsk skyr
2 tsk tahin
1 spsk sød chilisauce
1 spsk sort sesam
Vend limeskal sammen med ingredienserne til dressingen og smag til med soya. Lad den trække et koldt sted.

4. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm halvdelen af olien på en pande ved kraftig varme – der skal være så meget gang i komfuret, at olien begynder at komme med ”ssszzzss”-lyde, når kødet smækkes på panden.

5. Tilsæt halvdelen af kødet og lad det stege på alle sider i 1-½ minut. Kom kødet på en tallerken.

6. Varm den anden halvdel olie ved kraftig varme og brun resten af kødet i 1-½ minut. Skru ned til middel varme og tilsæt det andet kød og lagen. Steg kødet til væsken er reduceret til en glace omkring kødet, ca. 2 minutter. Hæld kødet over på en tallerken.

7. Skyl asparges, knæk stilken over og kassér den grove ende. Skyl chili og salat. Skær asparges, salat og chili i strimler. Skræl og riv gulerødder eller skær i tynde strimler. Skyl basilikum.

8. Fyld et stort fad med varmt vand. Vend hurtigt et rispapir heri og fordel kød og grøntsager herpå. Rul dejen sammen om fyldet, til en rulle. Læg rullerne på et fad eller en tallerken, beklædt med en frysepose. Fortsæt til der ikke er mere fyld.

9. Skær rullerne i stykker ved servering – 1 eller 2 gange, afhængig af længden.
(16) 339,70 DKK

INGREDIENSER

600 Gram skinkeschnitzler
0,50 Stk Lime
1 Spsk Sojasauce
4 Tsk Rapsolie
0,50 Pakke Rispapir
1 Bundt Asparges grønne
1 Stk Chilipeber
2 Stk hjertesalat
2 Stk Gulerødder
0,50 Bundt Frisk basilikum
3 Spsk Mayonnaise
8 Spsk Skyr
2 Tsk Tahin
1 Spsk Chilisauce sød
1 Spsk sesamfrø
SKINKESCHNITZLER
LIME
SOJASAUCE
RAPSOLIE
RISPAPIR
ASPARGES GRØNNE
CHILIPEBER
HJERTESALAT
GULERØDDER
FRISK BASILIKUM
MAYONNAISE
SKYR
TAHIN
CHILISAUCE SØD
SESAMFRØ
(16) 339,70 DKK