FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Banh mi med marineret svinekød og lynsyltet grønt

Opskrift: Banh mi med marineret svinekød og lynsyltet grønt

Tilberedningstid ca. 70 min.


Sådan gør du:

1. Overordnet
500 g svinekød (fx nakkefilet eller koteletter)
Olie (til stegning)
4 hvide baguettes
4 spsk. mayonnaise
½ agurk (i tynde skiver)
Håndfuld koriander (grofthakket)

2. Syltede grøntsager
400 g gulerødder (i tynde stave)
1,5 dl vand
1,5 dl eddike
¾ dl sukker
2 tsk. salt

3. Marinaden til kødet
1 stk. citrongræs (hakket)
2 fed hvidløg (finthakket)
1 spsk. soja
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. olie
2 spsk. sukker
Knivspids peber

Fremgangsmåde

4. Kød/marinade
Bland alle ingredienser til marinaden sammen
Skær kødet i tynde skiver, og bland sammen med marinaden
Lad kød og marinade stå afdækket i køleskabet i mindst 1 time (gerne natten over)
Steg kødet af i olie ved høj varme til det er gennemstegt og godt karamelliseret

5. Syltede grøntsager
Skær gulerødderne i tynde stave
Giv vand, eddike, sukker og salt et hurtigt opkog
Køl syltelagen lidt af, og hæld over gulerødderne
Lad grøntsagerne marinere i mindst en time

6. Saml sandwiches
Skær baguettes på langs og smør med mayonnaise
Læg salatblade og agurk ovenpå. Dernæst kød, og top til sidst med de syltede grøntsager og koriander
(12) 216,40 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Svinekoteletter
4 Stk Baguette
4 Spsk Mayonnaise
0,50 Stk Agurk
1 Håndfuld Frisk Koriander
400 Gram Gulerødder
1,50 Dl Eddike
1 Stk citrongræs
1 Spsk Sojasauce
2 Spsk Fishsauce
2 Spsk Rapsolie
Varer som vi regner med, du har
0,90 Dl Sukker
2 Tsk Groft salt
2 Fed Hvidløg
1 Nip Stødt peber
SVINEKOTELETTER
BAGUETTE
MAYONNAISE
AGURK
FRISK KORIANDER
GULERØDDER
EDDIKE
CITRONGRÆS
SOJASAUCE
FISHSAUCE
RAPSOLIE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
SUKKER
GROFT SALT
HVIDLØG
STØDT PEBER
(12) 216,40 DKK