Opskrift: Pasta med kødboller

En fantastisk kombination mellem pasta og kødboller, hvor tomatsaucen bringer alle elementer sammen.
Tilberedningstid ca. 30 min.
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne til kødfarsen sammen i en skål.
Tril derefter farsen til små kugler og læg dem på en plade med plastfilm.
Put kødbollerne i køleskabet min. 30 minutter.
Løg, hvidløg og oregano hakkes helt fint med en stavblender.
Put lidt olie i en gryde og varm løgblandingen op. Den behøver ikke at tage farve.
tilføj dåsetomat og tomatpuré. Tilsæt sukker, salt og peber og lad det simre i ca. 10 min.
Rør mælken i og put kødbollerne ned i sovsen. Det hele skal nu koge med låget på halv i ca. 20 min.
Til sidst skal retten smages til med tomater og frisk basilikum. Servér med din yndlingspasta.
Velbekomme!
Husk - vi leverer alle ingredienser til opskriften lige til din dør!
INGREDIENSER
500 g Hakket svine- og kalvekød
1 stk Æg
2 spsk Parmesanost
3 spsk Rasp
1 stk Løg
1 ds Flåede tomater
1 ds Tomat puré
1,50 dl Mælk
150 g Cherrytomater
3 spsk Frisk basilikum
Varer som vi regner med, du har
3 fed Hvidløg
2 spsk Oregano
1 tsk Timian
1 spsk Sukker
RecipeList0
HAKKET SVINE- OG KALVEKØD
RecipeList0
ÆG


RecipeList0
RASP
RecipeList0
FLÅEDE TOMATER


RecipeList0
TOMAT PURÉ
RecipeList0
MÆLK


RecipeList0
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
Tjek om du i forvejen har..
RecipeList0
OREGANO

