FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Ramen med gris

Opskrift: Ramen med gris

Ramen er en japansk nudelsuppe og en af de allermest hypede retter for tiden. Her har du en opskrift med alt, hvad du skal bruge for at følge med på beatet – og selvom det er hypet, er det faktisk slet ikke så svært. God fornøjelse.

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Skyl lime, riv skal og pres saft.

2. Rør hoisin sauce, soja, sukker, peber, chilipulver, limesaft og limeskal sammen til en marinade.

3. Skær koteletterne i strimler og lad det trække i marinaden i 5 minutter. Steg på en pande ved høj varme – de skal have 1 minut på hver side.

4. Rens svampe. Pil og skær hvidløg i skiver.

5. Kom bouillon, svampe, hvidløg, limeblade og fiskesauce i en gryde og bring det i kog. Lad det koge 5 minutter ved svag varme og sluk herefter for det. Lad bouillon stå og trække i 10-15 minutter. Smag evt. til med lidt ekstra fiskesauce.

6. Hvis du vil, have en glat suppe, kan du sigte bouillon over i en anden gryde, men du kan sagtens spise den, som den er – bortset fra lime bladene, som ikke kan spises.

7. Kog æg i ca. 6 minutter, de skal være smilende. Kom dem straks i koldt vand, så kogningen stopper.

8. Overhæld nudlerne med kogende vand og lad dem trække i et par minutter.

9. Skyl radiser og forårsløg og skær det helt fint. Skyl og hak chili fint. Hak tang fint. Skyl bønnespirer og afdryp. Skyl og hak koriander.

10. Pil æg og skær i halve.

11. Og så til finalen: Fordel nudler og grøntsager i 4 skåle eller store, dybe tallerkener sammen med skiver af svinefilet og et ½ æg i hver.

12. Overhæld med den varme suppe og drys med koriander på toppen. Server med både af lime, så man kan presse lidt frisk saft ned i suppen.
(16) 280,95 DKK

INGREDIENSER

500 Gram Svinekoteletter
2 Stk Lime
1 Dl Hoisin sauce
1 Dl Sojasauce
1 Tsk Tørret chili
100 Gram Svampe
3 Stk Limeblade
3 Spsk Fishsauce
2 Stk Æg
200 Gram ægnudler
4 Stk radiser
4 Stk Forårsløg
1 Stk Chilipeber
100 Gram bønnespirer
0,50 Bundt Frisk Koriander
Varer som vi regner med, du har
25 Gram Sukker
1 Fed Hvidløg
SVINEKOTELETTER
LIME
HOISIN SAUCE
SOJASAUCE
TØRRET CHILI
SVAMPE
LIMEBLADE
FISHSAUCE
ÆG
ÆGNUDLER
RADISER
FORÅRSLØG
CHILIPEBER
BØNNESPIRER
FRISK KORIANDER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
SUKKER
HVIDLØG
(16) 280,95 DKK