FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: En klassiker - stegt flæsk med persillesovs

Opskrift: En klassiker - stegt flæsk med persillesovs

Den ting, der passer bedst til stegt flæsk med persillesovs er rent faktisk ad libitum. Hvis du også er tilhænger af det begreb, laver du bare en større portion.

Tilberedningstid ca. 50 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Kog kartofler.

2. Dup bryst-skiverne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.

3. (PÅ PANDE) Varm panden op ved god varme. Brun skiverne på panden og steg ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Det tager ca. 30 minutter. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 minut.

4. (I OVN) Læg skiverne på risten i en bradepande. Sæt bradepanden øverst i en kold ovn. Tænd ovnen på 225 grader og steg til skiverne er gyldne. Vend skiverne og steg til de er gyldne og sprøde. Det tager ca. 50 minutter. Læg skiverne på køkkenrulle i cirka 1 minut.

5. Skyl og hak persille.

6. Pisk 1 dl mælk og mel til en jævning, eller ryst det sammen i en melryster. Hæld det i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring sovsen i kog under piskning og lad den koge ca. 5 minutter. Tilsæt smør og smag til med salt og peber. Tilsæt persille.
(6) 104,05 DKK

INGREDIENSER

400 Gram Svinebryst
600 Gram Kartofler
2 Dl minimælk
1 Spsk Hvedemel
1 Tsk Smør
0,50 Bundt Persille
SVINEBRYST
KARTOFLER
MINIMÆLK
HVEDEMEL
SMØR
PERSILLE
(6) 104,05 DKK