FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Börek med spinat og feta

Opskrift: Börek med spinat og feta

Tilberedningstid ca. 45 min.

INGREDIENSER

0,50 pk Filodej
250 Gram Spinat helbaldet
0,50 Stk Rødløg
0,50 Dl Feta
0,25 Tsk Spidskommen
0,25 Tsk Chili
25 Gram Smør
0,25 Dl minimælk
1 Stk Æg
1 Spsk Yoghurt naturel
Varer som vi regner med, du har
0,50 Spsk Olivenolie
0,25 Tsk Groft salt
0,12 Tsk Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

Fyldet:

1. Varm 1 spiseskefuld olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket rødløg, og steg i et par minutter.

2. Derefter tilsættes spinaten og krydderierne. Steg ved middel varme, og rør indtil spinaten falder sammen.

3. Hæld fyldet i en si – det skal være så tørt som muligt inden næste step.

4. Hæld det over i en skål, og tilsæt fetaosten. Rør forsigtigt indtil fyldet er samlet.

Æggemassen:

5. Pisk smeltet smør, mælk, æg, yoghurt, salt og peber i en skål (det skal ligne en meget vandet pandekagedej).

Samlingen af din Börek:

6. Smør en rund tærteform med lidt olie

7. Tag din yufka/filodej og skær den ud i strimler på ca. 15 x 35 cm.

8. Pensl dejstykkerne med en god portion æggemasse, og fordel noget af fyldet i en smal stribe i midten af hvert dejstykke

9. Rul dejstykket sammen til en pølse og læg den langs kanten af tærtefadet. Fortsæt sådan med de øvrige dejstykker, indtil alt fyldet er brugt

10. Hæld den resterende æggemasse over din börek

11. Bag din börek i ovnen ved 220 grader i 20-25 grader
Samlet pris
Filodej Fersk
Filodej Fersk
19,00
19,00
>
Spinat
Spinat
39,90
19,95
>
Rødløg
Rødløg
9,95
9,95
>
Salatost
Salatost
13,95
13,95
>
Stødt Chili
Stødt Chili
5,50
5,50
>
Saltet Smør
Saltet Smør
21,95
21,95
>
Frilands Æg
Frilands Æg
20,95
20,95
>
Naturel Yoghurt
Naturel Yoghurt
11,95
11,95
>
! Mangler Olivenolie
Groft Salt
Groft Salt
0,00
2,75
>