FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Koteletter med æbler

Opskrift: Koteletter med æbler

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

Sådan gør du:

1. Skrub og skyl kartoflerne.

2. Kog kartoflerne 15-18 min. i usaltet vand, da resten af retten giver smagen.

3. Krydr koteletterne med 1 tsk. salt og peber.

4. Brun koteletterne i olie på en pande ca. 1 min. på hver side. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige ca. 3 min. på hver side. Læg dem i et fad.

5. Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuse og stilke. Skær de kvarte både i 3 både hver og kom dem i en skål.

6. Drys æblebådene med sukker og lad dem trække 5 min.

7. Varm olien på en pande. Brun æblebådene. Tag æblebådene op.

8. Kom saften fra æbleskålen, bouillon, æblemost og rosmarin i panden. Kog det ind til ca. halvdelen. Smag til med 1 tsk. salt og peber.

9. Hæld skyen over koteletterne og fordel æblebåde og abrikoser i strimler over.

10. Nip bønnerne, skyl dem og kog dem 6 min. i usaltet vand. Hvis du bruger bønner fra frost skal du kun koge dem 3-4 min. Afdryp bønnerne i en sigte.

11. Vend kartoflerne i 1 tsk. salt, olivenolie og persille og server dem til retten.

(9) 161,10 DKK

INGREDIENSER

1 Kg Kartofler
4 stk Svinekoteletter
2 stk Æble
1 dl Svinebouillon
2 dl Æblemost
4 spsk Persille
8 stk Tørrede abrikoser
500 Gram Grønne bønner
Varer som vi regner med, du har
2 spsk Sukker
3 spsk Groft salt
1 nip Stødt peber
3 spsk Olivenolie
KARTOFLER
SVINEKOTELETTER
ÆBLE
SVINEBOUILLON
ÆBLEMOST
PERSILLE
TØRREDE ABRIKOSER
GRØNNE BØNNER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
SUKKER
GROFT SALT
STØDT PEBER
OLIVENOLIE
(9) 161,10 DKK