FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Blomkålstærte

Opskrift: Blomkålstærte

Blomkålstærte med porre

Tilberedningstid ca. 85 min.

Udviklet af Altomkost.dk
Altomkost.dk er en del af Fødevarestyrelsen. Her kan du finde troværdig viden om mad, samt information om De officielle Kostråd, Nøglehullet og Måltidsmærket.

Sådan gør du:

1. Bland mel, ¼ tsk. salt, tahin og 1 æg i en skål . Brug evt. en foodprocessor, det er hurtigst. Saml dejen med vand.

2. Udrul dejen med en kagerulle, så den passer til en form på ca. 24 cm i diameter. Kom dejen i formen.

3. Forbag bunden 10 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe.

4. Del blomkålen i små buketter, skær stokken i tern. Skær løgene i både.

5. Kog blomkål og løg i usaltet vand 5 min. og afdryp det i en sigte.

6. Rør 4 æg, skyr, mælk, 1½ tsk. salt, peber, revet muskatnød og ost sammen i en skål. Vend blomkål, løg og hakket persille i. Fordel ægge- og grønsagsmassen i tærten.

7. Bag tærten ca. 40 min. ved 175 grader på midterste ovnribbe til den er gylden og gennembagt.

8. Server tærten med gulerødder i stave.
(11) 146,70 DKK

INGREDIENSER

2 Tsk Tahin
9 Gram Rugmel
9 Gram Hvedemel
5 Stk Æg
1 Stk blomkål
1 Stk Porrer
100 Gram Skyr
1,50 DL Mælk
Tsk Muskatnød
75 gram Revet ost
50 gram Persille
Varer som vi regner med, du har
1,50 Tsk Groft salt
Tsk Friskkværnet Peber
TAHIN
RUGMEL
HVEDEMEL
ÆG
BLOMKÅL
PORRER
SKYR
MÆLK
MUSKATNØD
REVET OST
PERSILLE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(11) 146,70 DKK