FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Tarte flambée

Opskrift: Tarte flambée

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af Meganemt.dk
Meganemt.dk er nemme og lækre opskrifter med grisekød. Her finder du både opskrifter, der passer til hverdagen med fart på og nogle der er perfekte til weekend, hvor der er tid til hygge. Lad dig inspirere af de mange opskrifter og prøv det, der passer til anledningen. Der er massevis af tips og tricks, som hjælper dig med at få mest muligt ud af grisen og smagen i køkkenet.

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 250 grader. Lad en bagplade varme op inde i ovnen.

2. Rør lunken vand med gær og sukker. Tilsæt mel og ælt i tre minutter. Tilsæt salt og olie og ælt igen i 3 minutter. Kom lidt mere mel i, hvis dejen er for klistret. Lad den hvile i 15 minutter.

3. Pil rødløg og skær i tynde skiver. Skyl og hak rosmarin.

4. Rul dejen ud på bagepapir, den skal være så tynd som mulig.

5. Fordel skyr på dejen og drys med bacontern, rødløg og rosmarin. Krydr med salt og peber.

6. Træk bagepapiret forsigtigt over på den varme bageplade. Bag midt i ovnen ca. 10-15 minutter, til dejen er sprød og gylden.

7. Skyl og snit salat. Pres saft af citronen. Vend salat med citronsaft og olie. Smag til med lidt salt og peber.
(8) 111,95 DKK

INGREDIENSER

15 gram Gær
175 gram Durummel
200 gram Bacon i skiver
1 stk Rødløg
1 stk Frisk rosmarin
1 dl Skyr
2 stk romainesalat
0,50 stk Citron
Varer som vi regner med, du har
1 nips Sukker
1 nips Fint salt
3 tsk Olivenolie
1 nips Friskkværnet Peber
GÆR
DURUMMEL
BACON I SKIVER
RØDLØG
FRISK ROSMARIN
SKYR
ROMAINESALAT
CITRON
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
SUKKER
FINT SALT
OLIVENOLIE
FRISKKVÆRNET PEBER
(8) 111,95 DKK