FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Cremet tærte med porre

Opskrift: Cremet tærte med porre

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Frijsenborg
Kyllingerne fra Frijsenborgs er danske kyllinger af højeste kvalitet. Det færdige produkt består altid af 100% rent kyllingekød i særklasse. Når du vælger Frijsenborg Herregårdskylling, vælger du høj kvalitet og en velsmagende kylling.

Sådan gør du:

1. Ælt rapsolie, mel, havregryn, bagepulver, salt og 2 dl.

2. Rul dejen ud på et meldrysset bord og læg den i en smurt tærteform. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 180 grader varmluft.

3. Skær gulerødder og porre i skiver og hak løget fint. Kyllingen skæres i mundrette tern.

4. Steg porre og løg af i rapsolie, tilsæt kylling og gulerødder og lad det stege med et par minutter. Tilsæt pikantost og lad det smelte sammen med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber.

5. Tilsæt fyldet til den forbagte tærtebund. Pisk æggene sammen og hæld det over fyldet.

6. Bag tærten ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter.
(12) 166,40 DKK

INGREDIENSER

260 Gram kyllingefilet
2 Stk Porrer
1 Stk Løg
3 Stk Gulerødder
200 gram Flødeost
6 Stk Æg
0,50 dl Rapsolie
1 dl Havregryn
1 dl Fuldkornsmel
2 dl Hvedemel
1 Tsk Bagepulver
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Fint salt
1 Nip Friskkværnet Peber
KYLLINGEFILET
PORRER
LØG
GULERØDDER
FLØDEOST
ÆG
RAPSOLIE
HAVREGRYN
FULDKORNSMEL
HVEDEMEL
BAGEPULVER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(12) 166,40 DKK