FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Traditionel boller i karry

Opskrift: Traditionel boller i karry

Boller i karry er en ret som både voksne og børn elsker. Følg denne opskrift, så får du med garanti en velsmagende og lækker ret på bordet.

Tilberedningstid ca. 30 min.


Sådan gør du:

Kødbollefars:
Riv løg og bland sammen med farsen.
Bring en gryde med 4 dl vand i kog, skru ned på laveste blus og form bollerne med en ske. Put dem i vandet og kog dem til de kommer op til overfladen. Tag bollerne op og gem kogevandet til saucen.

Karry sauce:
Brun smør i en gryde og tilsæt hakket æble og løg som steges bløde. Svits karry
- der kan evt tilføjes lidt gurkemeje, hvis det ønskes for en mere gul farve. Tilsæt mel og rør godt igennem. Tilsæt kogevandet fra kødbollerne under omrøring, bliv ved med at komme kogevand i og pisk indtil saucen bliver tyk. Tilsæt mere kogevand, hvis saucen er blevet for tyk.

Smag sauce til med salt og peber og lad den koge et par minutter,hvorefter der tilsættes fløde eller mælk. Retten serveres med ris til.

Velbekomme!

Husk, vi leverer lige til døren!
(10) 180,40 DKK

INGREDIENSER

500 g Hakket svine- og kalvekød
2 stk Løg
50 g Hvedemel
1 dl Mælk
1 stk Æg
25 g Smør
1 stk Æble
0,50 spsk Karry
1 dl Fløde
HAKKET SVINE- OG KALVEKØD
LØG
HVEDEMEL
MÆLK
ÆG
SMØR
ÆBLE
KARRY
FLØDE
(10) 180,40 DKK