FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Risotto med fennikel og parmesan

Opskrift: Risotto med fennikel og parmesan

Der findes utallige former for risotto, men denne her er ikke til at gå glip af. Kombinationen af fennikel og parmesanost i den cremede ret smager fantastisk.

Tilberedningstid ca. 35 min.

Udviklet af Angela Di Marcantonio
Angela er født i Rom, men har boet i mange andre dele af verden gennem sit liv. Hun elsker at opleve fremmede kulturer og få nye indtryk og inspiration med hjem – ikke mindst til maden i køkkenet. Min mad skal være som min ­hverdag; enkel og farverig

Sådan gør du:

Rens fennikel for de grønne og grove dele, og skær den i små tern. Gem evt. det grønne til pynt i koldt vand. Hak løget fint, og svits det i olivenolie i en gryde eller sauterpande. Tilsæt risene, og svits dem i 1-2 min., til de er klare.

Hæld vinen over risene, og lad det simre, til vinen er næsten væk. Tilsæt fennikelternene, og dæk risene med lidt af bouillonen. Lad det simre under omrøring i ca. 10-15 min.

Efterhånden som væsken fordamper, tilsættes løbende mere bouillon, indtil risene er møre med lidt bid. Der skal bruges ca. ½ liter bouillon, alt efter hvilken risottoris man bruger. Følg altid anvisningen på risottopakken. Tilsæt før servering 100 g revet parmesan, smør i små tern samt salt og peber under omrøring, så risottoen får sin velkendte, cremede konsistens.

Drys den resterende revne parmesan over retten, og pynt evt. med det grønne fra fennikel.
(8) 163,20 DKK

INGREDIENSER

1 Fennikel
1 Løg
350 g Risottoris
2 dl hvidvin
5 l Grønsagsbouillon
150 g. Parmesanost
30 g Smør
Varer som vi regner med, du har
2 spsk. Olivenolie
0,50 tsk Fint salt
5 tsk. Friskkværnet Peber
FENNIKEL
LØG
RISOTTORIS
HVIDVIN
GRØNSAGSBOUILLON
PARMESANOST
SMØR
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(8) 163,20 DKK