FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kalvekotelletter med mos og grønt tilbehør

Opskrift: Kalvekotelletter med mos og grønt tilbehør

Denne ret er et fantastisk bud på en let sommermenu, hvor saucen er erstattet med to forskellige slags mos - herunder en ærtepuré og sweetpotatomos. Det er med til at gøre retten mere let sammen med det grønne tilbehør.

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af Stine Marie Aaby
Det er vigtigt for Stine, at nydelse, kvalitet og tid går op i en højere enhed og derfor tager hun udgangspunkt i årstidens frugt og grønt og det der allerede er i køleskabet. Tjek bloggen her: https://aabys.wordpress.com/
! En eller flere af ingredienserne er udsolgt.

INGREDIENSER

500 g Melon
1 Bundt Asparges grønne
150 g Sukkerærter
1 hovedsalat
1 Citron
600 g Sød kartoffel
200 g Frosne ærter
1 Håndfuld Parmesanost
1 Stilk Frisk mynte
4 Spsk Creme Fraiche
8 Stk Mandler
500 g Skalotteløg
9 Stk Gulerødder
50 g Smør
4 Spsk Æbleeddike
2 Spsk Honning flydende
150 g Feta
4 Stk kalvekoteletter
Varer som vi regner med, du har
2 Spsk. Olivenolie
2 Kviste Timian
4 Fed Hvidløg
4 Nip Fint salt
4 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

Blanchere sukkerærterne og pluk salaten i mindre stykker
Skær vandmelonen i tern og bland herefter alle ingredienserne og vend med olie, citronsaft, salt og peber.

Kog sweetpotatoes i ca 15 min. til de er møre. De sidste par minutter koges æblerne med. De kan blive i det varme vand til du er klar til at mose dem. Tilsæt timian, salt og peber og pisk til mos med et piskeris.

Ærterne tøes op i lidt varmt vand. Og blendes med resten af ingredienserne. De to slags mos anrettes i lag i høje glas inden servering.

De honningglacerede grøntsager laves som følger: Løgene svitses i 2 min. i halvdelen af smørret. Gulerødderne svitses med i yderligere 2 min. Eddike tilsættes og fordampes. Nu tilsættes, hvidløg, resten af smørret, honning, vand, salt og peber og der lægges låg på herligheden. Ca. 10 min. og så er de færdige.

Kalvekoteletterne steges ved høj varme 2 min. på hver side i lidt smør eller olie. Derefter et par minutter mere på hver side ved middelvarme. Så tages de af panden og holdes varme til servering.
Samlet pris
Galia melon
Galia melon
16,00
16,00
>
Sukkerærter
Sukkerærter
17,95
17,95
>
! Mangler hovedsalat
Citron
Citron
5,50
5,50
>
Søde Kartofler
Søde Kartofler
17,95
17,95
>
Mynte
Mynte
17,95
17,95
>
Mandler
Mandler
21,95
21,95
>
Skalotteløg
Skalotteløg
29,00
14,50
>
Gulerødder
Gulerødder
13,50
13,50
>
Saltet Smør
Saltet Smør
17,95
17,95
>
Æble Eddike
Æble Eddike
26,95
26,95
>
Blomsterhonning
Blomsterhonning
18,50
18,50
>
Salatost
Salatost
13,95
13,95
>
Kalvekoteletter
Kalvekoteletter
176,00
88,00
>
Timian
Timian
0,00
13,95
>
Hvidløg
Hvidløg
0,00
27,95
>