FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kartoffelgratin med squash

Opskrift: Kartoffelgratin med squash

En kartoffelgratin smager altså helt fantastisk og denne udgave bliver lækker og sprød på toppen.

Tilberedningstid ca. 65 min.

Udviklet af Monica Taddei
Monica er født i Napoli, som man siger er pizzaens fødeby. Men man finder meget andet i Monicas køkken, hvor opskrifterne altid indeholder gode råvarer og masser af kærlighed. Min mor kan altid stable en lækker middag på benene for hele familien på en hverdag

Sådan gør du:

Kog kartoflerne med skræl i saltet vand i ca. 30 min. Skær squash på langs i tynde skiver, og steg dem i olivenolie på en pande ved middelhøj varme. Læg squashen på et stykke køkkenrulle, når de er stegt. Pil skrællen af de kogte kartofler, og mos dem. Hak persillen fint, og pres hvidløget. Bland æg, persille, parmesan og hvidløg i de mosede kartofler.

Tilsæt lidt salt og peber. Smør en form, og kom lidt rasp i, så massen ikke brænder fast. Kom ⅔ af kartoffelmosen i formen. Ovenpå lægges et lag af squash, så gorgonzolaen i tern og derefter resten af squashen. Afslut med resten af kartoffelmosen.

Fordel smørklatter oven på kartoffelmosen, og drys resten af raspen på. Bag gratinen i 20 min. ved 200 grader.

Jeg serverer gerne en salat af gode, søde tomater og groft brød til retten.
(9) 115,00 DKK

INGREDIENSER

600 g. Kartofler
2 stk. Squash
1 bundt Persille
2 stk Æg
50 g. Parmesanost
30 g Smør
40 g. Rasp
50 g. Gorgonzola
Varer som vi regner med, du har
3 spsk. Olivenolie
1 Hvidløg
1 tsk. Fint salt
1 tsk. Friskkværnet Peber
KARTOFLER
SQUASH
PERSILLE
ÆG
PARMESANOST
SMØR
RASP
GORGONZOLA
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(9) 115,00 DKK