FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Svinemørbrad med kartoffelsalat

Opskrift: Svinemørbrad med kartoffelsalat

En frisk ret som passer perfekt til en sommeraften på terrassen. Ved at grille den fyldte mørbrad, giver man mørbraden en ekstra lækker smag af sommer. Til mødbraden giver kombinationen af kartoffelsalat og melonsalat det sidste sommerlige touch.

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af Stine Marie Aaby
Udviklet af Stine Marie Aaby Det er vigtigt for Stine, at nydelse, kvalitet og tid går op i en højere enhed og derfor tager hun udgangspunkt i årstidens frugt og grønt og det der allerede er i køleskabet. Tjek bloggen her: https://aabys.wordpress.com/

INGREDIENSER

1 Svinemørbrad
150 gram Feta
1,50 spsk Tomat puré
0,50 håndfuld Frisk basilikum
1,50 dl Parboiled spelt
0,50 Melon
100 gram Jordbær
0,50 kg Kartofler
0,50 håndfuld Purløg
0,50 dl Creme Fraiche
0,50 Håndfuld Persille
Varer som vi regner med, du har
3 fed Hvidløg
0,50 nip Fint salt
SÅDAN GØR DU:

Start med at lave fyldet til mørbraden.

Det er enkelt. Det er bare at mase fetaen, blande med finthakket hvidløg og tomatpuré. Så flækker du mørbraden, men ikke helt igennem. Smør fyldet ned i revnen og læg basilikumbladene ovenpå.

Så skal den lukkes, jeg brugte et lille grillspyd af træ, men måske har du noget der fungerer endnu bedre? Så er den klar til grillen.
Vi brunede den først og så fik den omkring 10 minutter med låg på grillen.

Kartoffelsalaten kræver kogte kartofler og melonsalaten spelt, så det er smart at sætte det over samtidigt. Til kartoffelsalaten tilføjes jordbær i skiver, creme fraiche og purløg. Det vendes sammen og så er det klart.

Vandmelonsalaten kan serveres i egen skal. Hvis du vil det, så skær låget af og udhul den så kødet kommer ud i store stykker. Disse skæres i tern der blandes med feta i tern, spelten og persille. Du kan evt pynte med rosenblade eller noget andet smukt og spiseligt!
Samlet pris