FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Lasagne med hakket oksekød

Opskrift: Lasagne med hakket oksekød

Den helt traditionelle lasagne går man aldrig galt i byen med - for uanset hvad man putter i af lækre grønsager, så smager den fantastisk.

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Monica Taddei
Monica er født i Napoli, som man siger er pizzaens fødeby. Men man finder meget andet i Monicas køkken, hvor opskrifterne altid indeholder gode råvarer og masser af kærlighed.

INGREDIENSER

1 Løg
2 Gulerødder
1 Squash
0,25 dl. hvidvin
500 g. Hakket oksekød
70 g. Tomat puré
2 ds. Hakkede tomater
500 g. Tomat sauce
1 bundt Frisk basilikum
300 g. Lasagneplader
200 g. Parmesanost
250 g. Mozzarella
Varer som vi regner med, du har
4 spsk. Olivenolie
1 tsk Fint salt
1 tsk Friskkværnet Peber
SÅDAN GØR DU:

Hak løget fint. Skær gulerødder og squash i mellemstore tern. Varm olien op i en gryde, og svits løg og gulerødder ved middelvarme i ca. 10 min. Tilsæt squash, og lad det stege videre i ca. 5 min. Kom hvidvinen ved, og lad den simre med grønsagerne i nogle minutter, til alkoholen er fordampet. Skru lidt op for varmen, og skub grønsagerne ud til siden i gryden, så der er plads til at komme kødet i. Steg kødet under omrøring, til det er brunet. Tilsæt tomatpuré, og rør godt rundt, derefter de hakkede tomater, passataen (tomatsauce), frisk basilikum samt salt og peber. Tomatsaucen skal simre i minimum 30 min.

Når saucen er klar, skal lasagnen samles. Skær mozzarellaen i fine skiver. Kom lidt sauce i bunden af formen, fordel et lag lasagneplader, kom sauce på, mozzarellaskiver og derefter revet parmesan. Gentag to gange mere, og slut af med at fordele den sidste friske mozzarella og parmesan på toppen. Kom sølvpapir på, og sæt lasagnen i en forvarmet ovn ved 200 grader.

Fjern sølvpapiret efter 20 min., og giv lasagnen 10-15 min. mere.