FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Hjemmelavet müsli lavet på forskellige kerner og frø

Opskrift: Hjemmelavet müsli lavet på forskellige kerner og frø

Kunne din morgenmad godt bruge en opkvikning? Hjemmelavet müsli smager utrolig dejligt og gør selv den mest kedelige skål med yoghurt eller skyr lidt mere interessant – og så er det en god måde at få lidt ekstra frø, nødder og kerner.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn

2. Bland alle ingredienserne sammen i en skål – slut af med honning og rør det hele godt sammen

3. Fordel müslien på en bageplade beklædt med bagepapir

4. Rist müslien i ovnen i ca. 5-10 min. til det er gyldent - hold øje med det, så det ikke bliver brændt

5. Lad den færdige müsli køle af på bagepapiret og opbevar den i en tætlukket boks, hvor den kan holde sig i ca. to uger

(7) 141,20 DKK

INGREDIENSER

2 Dl græskarkerner
2 Dl solsikkekerner
1 Dl Hørfrø
1 Dl sesamfrø
1 Dl Mandler
1 Dl hasselnøddekerner
1 Spsk Honning flydende
GRÆSKARKERNER
SOLSIKKEKERNER
HØRFRØ
SESAMFRØ
MANDLER
HASSELNØDDEKERNER
HONNING FLYDENDE
(7) 141,20 DKK