FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Koldhævede fuldkornsboller

Opskrift: Koldhævede fuldkornsboller

Der findes næsten intet bedre end nybagte boller, og med denne opskrift kan du få nybagte boller på ingen tid. Bolledejen blander du sammen om aftenen, hvorefter den hæver i køleskabet hele natten, så du nemt og hurtigt kan forme og bage bollerne om morgenen – så bliver det altså ikke meget lettere. Denne udgave er med fuldkorn, frø, og kerner, så du tilmed kan spise dem med god samvittighed.

Tilberedningstid ca. 25 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

Aftenen før
1. Opløser gær i en skål med vand

2. Bland alle ingredienserne i en skål – slut af med melet og rør det godt sammen til en ensartet dej

3. Kom husholdningsfilm over dejen og stil skålen i køleskabet natten over

Om morgenen

1. Tag bagepladen ud af ovnen og beklæd den med bagepapir

2. Tænd ovnen på 225o varmluft

3. Fjern husholdningsfilmen fra skålen med dej

4. Gør en spiseske våd i et glas vand og form med skeen 10 boller, som du placerer på bagepladen

5. Drys med solsikkekerner og bag dem i ovnen i ca. 15 min. eller til de er gyldne

(8) 116,25 DKK

INGREDIENSER

20 Gram Gær
1 Håndfuld solsikkekerner
1 Håndfuld græskarkerner
1 Dl Hørfrø
20 Gram hasselnøddekerner
2 Dl Mel
1 Dl Fuldkornsmel
1 Dl Grahamsmel
Varer som vi regner med, du har
1 Tsk Groft salt
GÆR
SOLSIKKEKERNER
GRÆSKARKERNER
HØRFRØ
HASSELNØDDEKERNER
MEL
FULDKORNSMEL
GRAHAMSMEL
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
(8) 116,25 DKK