FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kyllingepølsehorn med fuldkorn

Opskrift: Kyllingepølsehorn med fuldkorn

Små lækre pølsehorn, som er perfekte i madpakken til frokost eller som eftermiddagssnack.

Tilberedningstid ca. 25 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

INGREDIENSER

500 Gram Gær
10 Dl Mælk
10 Spsk Skyr
10 Stk Æg
10 Tsk Honning flydende
20 Dl Fuldkornsmel
10 Dl Grahamsmel
10 Dl Mel
100 Stk Kyllinge pølser
Varer som vi regner med, du har
20 Spsk Olivenolie
10 Tsk Fint salt
SÅDAN GØR DU:

1. Opløs gær i en stor skål med den lunkne mælk

2. Tilsæt dernæst olivenolie, skyr, æg, honning og salt – rør det godt sammen

3. Tilsæt grahamsmel og fuldkornshvedemelet og rør det ud i skålen

4. Tilsæt så det almindelige hvedemel lidt ad gangen, så du ikke risikerer at mætte din dej for meget. Dejen skal være mættet, men ikke tør.

5. Kom dejen ud på køkkenbordet og ælt det hele godt sammen til en ensartet dej

6. Stil dejen til hævning i en skål med et klæde over i 1 time

7. Når dejen har hæve kommer du lidt mel på køkkenbordet. Rul dejen ud i melet med en kagerulle, så du har en stor rund form og skær dejen midtover med en kniv

8. Skær så fem trekanter i hver af de to halve cirkler, så der er 10 trekanter i alt – fordel en pølse i hver trekant og rul den ind mod midten

9. Læg pølsehornene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve i yderligere 30 min. Det kan være en god idé at lægge dem med den lille lukning nedad, så den ikke ryger op under bagningen.

10. Bag pølsehornene midt i ovnen ved 200º alm. ovn i ca. 15 minutter.

Samlet pris