FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Kanelsnegle

Opskrift: Kanelsnegle

Kanelsnegle er en kage, som de fleste kan lide – og med god grund! Den her udgave er med en smule fuldkorn, der giver lidt ekstra bid til de ellers bløde snegle. En fantastisk kage, der både kan serveres til fødselsdage og brunch, eller når du bare har lyst til noget lækkert.

Tilberedningstid ca. 90 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

Dej
• 50 g. gær
• 2,5 dl. lunken mælk
• 100 g. smør
• 50 g. rørsukker
• 1 æg
• 1/2 tsk. salt
• 200 g. fuldkorns hvedemel
• 350 g. hvedemel

Remonce
• 100 g. blødt smør
• 1 spsk. kanel
• 100 g. brun farin

Glasur
• 100 g. flormelis
• ca. 1,5 spsk. vand

Fremgangsmåde
1. Smuldre gær i en skål

2. Smelt smør i en gryde sammen med mælken ved lav varme – kom den lunkne mælk og det smeltede smør i skålen og opløs gæren

3. Kom dernæst rørsukker, æg og salt i – rør rundt

4. Kom melet i og rør dejen sammen. Tag en håndfuld mel ud på bordet og ælt dejen til en ensartet og fin dej

5. Stil den til hævning i 1 time med et klæde over.

6. Bland remoncen i en lille skål og rør det godt sammen

7. Rul den hævede dej ud i lidt mel på køkkenbordet til en stor firkant – den skal ikke rulles for tyndt ud, men heller ikke alt for tykt.

8. Fordel remoncen over dejen med en dejskraber og rul den sammen til en lang pølse
9. Skær pølsen ud i ca. 20 stk. og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Kom den lille ende af kanelsneglen ind under selve sneglen, så den bliver gemt og dermed ikke hopper op under bagning – lad dem hæve i 30 min. med et klæde over

10. Pensle kanelsneglene med et sammenpisket æg og bag dem i en forvarmet ovn ved 200g i ca. 10-15 min. eller til de er gyldne

11. Lad kanelsneglene køle af på en rist og pynt dem derefter med glasur




(9) 100,90 DKK

INGREDIENSER

50 Gram Gær
2,50 Dl Sødmælk
200 Gram Smør
50 Gram Rørsukker
1 Stk Æg
200 Gram Fuldkornsmel
100 Gram Farin
100 Gram Flormelis
350 Gram Mel
Varer som vi regner med, du har
1 Nip Fint salt
1 Spsk Kanel
GÆR
SØDMÆLK
SMØR
RØRSUKKER
ÆG
FULDKORNSMEL
FARIN
FLORMELIS
MEL
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
KANEL
(9) 100,90 DKK