FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Italiensk pizza med parmaskinke og mozzarella

Opskrift: Italiensk pizza med parmaskinke og mozzarella

En virkelig lækker og lidt anderledes pizza end den klassiske med skinke og ost. Denne pizza oser af italien og så giver den friske spinat, cherrytomater og pinjekerner lige det sidste til pizzaen.

Tilberedningstid ca. 40 min.

Udviklet af Emanuela Consortini
Emanuela er født i Catania på Sicilien. Byen har europæisk rekord i solskinstimer, så det er ikke svært at forstå Emanuelas gode humør. I mit køkken skal man kunne blæse og have mel i munden.

INGREDIENSER

12 dl Hvedemel
12 dl Fuldkornsmel
8 tsk. Bagepulver
4 dl Majsmel
500 g. Mozzarella
300 g Frisk Spinat
20 skiver Parmaskinke
100 dl pinjekerner
32 Cherrytomater
Varer som vi regner med, du har
4 tsk Fint salt
SÅDAN GØR DU:

Dej:

Forvarm ovnen til 220 °. Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en mellemstor skål. Tilsæt vand, og ælt dejen til en fin og glat kugle. Rul dejen til en tynd pizza.

Hvis du anvender en færdig dej, ruller du pizzadejen ud på en plade med bagepapir.
Skær mozzarellaen i tynde skiver, og fordel dem oven på pizzabunden. Halver tomaterne, og fordel dem over pizzaen sammen med spinat, pinjekerner og skinke. Bag pizzaen i ovnen ca. 15-20 minutter, til bunden er gylden og sprød.

Tip: Du kan også lave pizzaen i en frisk udgave, hvor du kun bager bunden og kommer ingredienserne på den bagte bund uden at sætte den i ovnen igen. Husk dog at riste pinjekernerne først.
Samlet pris
Hvedemel
Hvedemel
7,75
7,75
>
Bagepulver
Bagepulver
12,50
12,50
>
Majsmel
Majsmel
24,95
24,95
>
Mozzarella
Mozzarella
13,50
6,75
>
Spinat
Spinat
19,95
19,95
>
Pinjekerner
Pinjekerner
27,95
27,95
>
Cherrytomater
Cherrytomater
15,50
15,50
>