INTET MINIMUMSKØB - FRI LEVERING V. 1.200,-
Osuma.dk Erhverv
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift
søg

Opskrift: Kylling i karry

Opskrift: Kylling i karry

Kylling i karry er en sand hverdagsfavorit, som lynhurtigt kan være færdig på de travle dage – og så smager det skønt!

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Sæt risene til kogning.

2. Snit løg og hvidløg ud i fine tern og riv æblet. Skær også kyllingen ud i mindre, mundrette stykker.

3. Varm olie i en stor gryde og steg krydderierne af sammen med løgene i nogle få minutter. Tilsæt dernæst hvidløg, kylling, æble, 1 boullionternin, 2 dl. mælk og 3 dl. vand. Lad det hele koge under låg i ca. 20 min.

4. Når kyllingen er mør og gennemstegt kommer du 1 spsk. mel i en melryster og ryster det godt sammen med 1 dl. vand, så der ikke længere er klumper i melet. Kom meljævningen i gryden under omrøring og lad det hele koge op nogle minutter. Tilsæt 1 dl. madlavningsfløde og smag til med salt og peber.

5. Server retten med fuldkornsrisene og top evt. med finthakket persille og æbletern.



(13) 224,35 DKK

INGREDIENSER

500 Gram kyllingefilet
1 Stk. Hønsebouillon
1 Stk Løg
1 Stk Æble
3 Tsk Karry
1 Nip Gurkemeje
1 Nip Stødt koriander
1 Nip Spidskommen
2 Dl Mælk
1 Dl Madlavningsfløde
1 Spsk Mel
500 Gram Fuldkornsris
1 Håndfuld Persille
Varer som vi regner med, du har
2 Spsk Olivenolie
1 Fed Hvidløg
1 Nip Fint salt
1 Nip Stødt peber
KYLLINGEFILET
HØNSEBOUILLON
LØG
ÆBLE
KARRY
GURKEMEJE
STØDT KORIANDER
SPIDSKOMMEN
MÆLK
MADLAVNINGSFLØDE
MEL
FULDKORNSRIS
PERSILLE
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
FINT SALT
STØDT PEBER
(13) 224,35 DKK