FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Fuldkornspizzasnegle med skinke

Opskrift: Fuldkornspizzasnegle med skinke

Pizzasnegle smager skønt og er en hyggelig snack, som børnene elsker. Den her version er med fuldkorn, der gør dem lidt sundere og mere mættende, hvorfor du sagtens kan servere dem som en eftermiddagssnack eller i en madpakke. Derudover er opskriften forholdsvis nem, så tag endelig børnene med i køkkenet, så I alle kan være med.

Tilberedningstid ca. 120 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk

Sådan gør du:

Dej:
• 50 g. gær
• 2 dl. lun skummetmælk
• 1 tsk. salt
• 0,5 dl. olivenolie
• 1 tsk. honning
• 1 æg
• 1 spsk. skyr
• 100 g. grahamsmel
• 100 g. fuldkorns hvedemel
• ca. 350-400 g. hvedemel

Fyld:
• 1 pose fedtfattig mozzarella
• 1 pakke skinkestrimler el. kyllingestrimler
• 1 spsk. tørret oregano
• 1 spsk. tørret basilikum
• 3-4 spsk. tomatpuré
• 1 sammenpisket æg til pensling

Fremgangsmåde:

1. Udblød gær i den lune mælk i en stor skål. Kom salt, honning, skyr, olivenolie og æg i blandingen og rør godt rundt

2. Tilsæt grahamsmel samt fuldkornsmel og rør rundt.

3. Tilsæt så hvedemelet – start med lidt ad gangen, da det ikke er sikkert, at din dej skal have så meget mel afhængigt af den meltype, du bruger.

4. Tag dejen ud på bordet og ælt den godt sammen den skal være klistret og blød, men ikke så den hænger ved. Kom den æltede dej tilbage i skålen og stil den til hævning med et klæde over et lunt sted i en time.

5. Når dejen har hævet i 1 time ruller du den ud i lidt mel. Dejen skal rulles ud til en stor rektangel – ca. 50 cm. i længden og 30 cm. i bredden (den må bare ikke være for tynd)

6. Fordel så tomatpuré i et jævnt lag rundt på dejen – ca. to cm. fra kanterne. Kom derefter det ønskede fyld på og rul dejen sammen til en lang, tyk dej – vær forsigtig, så den ikke går i stykker.

7. Skær pizzasneglene ud så de har en tykkelse på ca. 2 cm. Fordel dem på to plader beklædt med bagepapir og lad dem hæve i ca. 30 min. med et klæde over.

8. Tænd ovnen på 200o alm. ovn. Pensl dem med et sammenpisket æg og bag dem i ovnen i ca. 15 min eller til de er gyldne.
(12) 130,35 DKK

INGREDIENSER

1 pakke Gær
2 Dl skummetmælk
1 Tsk Honning flydende
2 Stk Æg
1 Spsk Skyr
100 Gram Grahamsmel
100 Gram Fuldkornsmel
400 Gram Mel
1 Pose Mozzarella
1 Pakke Skinkestrimler
4 Spsk Tomat puré
Varer som vi regner med, du har
1 Tsk Fint salt
4 Spsk Olivenolie
1 Spsk Oregano
1 Spsk Basilikum, tørret
GÆR
SKUMMETMÆLK
HONNING FLYDENDE
ÆG
SKYR
GRAHAMSMEL
FULDKORNSMEL
MEL
MOZZARELLA
SKINKESTRIMLER
TOMAT PURÉ
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
OLIVENOLIE
OREGANO
BASILIKUM, TØRRET
(12) 130,35 DKK