FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Frisk grønkålssalat med rødkål, granatæbler og andebryst

Opskrift: Frisk grønkålssalat med rødkål, granatæbler og andebryst

And fungerer ikke kun godt i julemåneden, for med det rette tilbehør, så kan and sagtens spises hele året rundt. Denne ret er tilsat en masse friske ingredienser, og derfor gør anden sig fantastisk godt i den her skønne grønkålssalat, som du meget hurtigt kan mikse sammen.

Tilberedningstid ca. 60 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Hvis du ikke har en rest and stående, så skal brysterne lige en tur i ovnen først.

2. Du gnider dem med salt og bager dem i et ildfast fad ved 200 g alm. ovn. i ca. 40-50 min. I mellemtiden vasker og snitter du grøntsagerne

3. Riv så andekødet ud og kom det hele i en skål. Drys med fintsnittede mandler.
(8) 206,70 DKK

INGREDIENSER

3 Stk Andebryst
1 Stk Granatæble
200 Gram Rødkål
100 Gram Grønkål
1 Stk Appelsin
2 Håndfulde Mandler
ANDEBRYST
GRANATÆBLE
RØDKÅL
GRØNKÅL
APPELSIN
MANDLER
(8) 206,70 DKK