FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Pasta med tun og oliven

Opskrift: Pasta med tun og oliven

Let og lækker mad er oftest at foretrække, specielt også hvis retten er hurtig at lave. Med denne ret får du alle ønsker opfyldt, for retten tager kun omkring 20 minutter at lave.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Udviklet af Veronica Grandi
Veronica er fra Rom, hvor hendes passion for mad stammer fra. Hun har en særlig kærlighed til bydelen Trastevere – og til jomfruolivenolie, som hun betragter som flydende guld. Veronica har boet i mange forskellige lande, hvor hun har fået beriget sin viden om madens betydning for hendes trivsel.

Sådan gør du:

Bring en gryde med vand i kog, og tilbered pastaen al dente efter posens anvisning. Skær mozzarellaen i tern, og lad den dryppe af. Hak oliven groft (gem nogle til pynt), og steg hvidløget kort i olie, før du tilsætter tun og oliven.

Lad det sautere i 2-3 minutter, og tilsæt den kogte pasta. Bland det hele godt, tilsæt mozzarellatern og server med frisk basilikum.

Tip: Udskift tun med 4-5 ansjoser i olie. Kombinationen af mozzarella og ansjoser er en klassiker i det italienske køkken. Ansjoser har dog en kraftigere smag.
(7) 56,35 DKK

INGREDIENSER

300 g Pasta
200 g Tun
125 g Mozzarella
50 g Oliven, sorte
0,50 bundt Frisk basilikum
Varer som vi regner med, du har
1 Hvidløg
2 spsk Olivenolie
PASTA
TUN
MOZZARELLA
OLIVEN, SORTE
FRISK BASILIKUM
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
OLIVENOLIE
(7) 56,35 DKK