FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Spinatpandekager med kylling og frisk grønt

Opskrift: Spinatpandekager med kylling og frisk grønt

Julen byder på en masse god, men ofte også ret fed mad. Derfor betyder et nyt år for mange også nye madvaner, hvor det kan være rigtig rart at få lidt grønt og kalorielet efter de mange juledage. Spinatpandekager er en madpandekage tilsat spinat, så den bliver ekstra sund; de smager skønt og kan fyldes med en masse godt og grønt som tilbehør

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, så den kan stå og trække – smag til med salt og peber

2. Kom så alle ingredienserne til pandekagerne i en blender og blend til en ensartet masse

3. Smelt smør på en pande med smør og hæld dej på til en pandekage – der bliver ca. 8 pandekager af dejen

4. Steg i mellemtiden også kyllingen på en anden pande og krydr med salt og evt. paprika

5. Når alle pandekagerne er færdige og kyllingen gen
(12) 192,90 DKK

INGREDIENSER

150 Gram Frisk Spinat
3 Stk Æg
4 Dl Mælk
50 Gram Grahamsmel
100 Gram Mel
1 Spsk Smør
500 Gram kyllingefilet
1 Stk Agurk
1 Stk Peberfrugt
250 Gram Creme Fraiche
1 Håndfuld Persille
300 gr. Rødbeder
Varer som vi regner med, du har
0,50 Tsk Fint salt
1 Fed Hvidløg
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
FRISK SPINAT
ÆG
MÆLK
GRAHAMSMEL
MEL
SMØR
KYLLINGEFILET
AGURK
PEBERFRUGT
CREME FRAICHE
PERSILLE
RØDBEDER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
FINT SALT
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(12) 192,90 DKK