FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Vegetariske forårsruller med friske grøntsager

Opskrift: Vegetariske forårsruller med friske grøntsager

Det er super nemt at lave forårsruller selv – og så smager det autentisk og super dejligt. Der er desuden mulighed for at tilsætte kød efter eget ønske, men de smager super godt som vegetariske, så det er slet ikke nødvendigt.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Kog noget vand til nudlerne. Hæld det kogende vand over nudlerne og lad dem ligge deri i ca. 4 minutter til de er bløde – hæld vandet fra.

2. Hak løg, hvidløg, spidskål og riv gulerødder fint

3. Varm olien i en stor pande eller wok og svits først løgene af – dernæst tilsættes gulerødder og hvidløg – lad det varme med nogle få minutter under omrøring og tilsæt så spidskål og hakket chili. Smag til med salt.

4. Tilsæt fishsauce og soyasauce og rør rundt i panden/wokken.
Vend nudlerne i og tag det af varmen.

5. Fold en pakke filodejen ud ad gangen. Filodejen skal ligges dobbelt, så der er to lag dej ovenpå hinanden. Klip så 9 firkanter ud af filodejen – altså tre på hver række i tre trækker.

6. Med en spiseske placerer du 1 spsk. fyld på midten af et stykke dej. Pisk et æg og pensl kanterne. Fold så de brede sider i hver ende af dejstykket ind mod midten, så du har en lille firkant, der dækker fyldet. Pensl nu kanterne på den lange side igen og rul dejen fra den ene side til den anden, så du til sidst har en lille forårsrulle.

7. Placer den på et stykke bagepapir. Gør det med alle dejstykkerne til du ikke har mere fyld tilbage (det er desuden en fordel ikke at proppe forårsrullerne med fyld, så er de nemmere at rulle.

8. Tænd ovnen på 200 grader varm alm. ovn. Bag forårsrullerne i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Tag dem derefter ud af ovnen og steg dem på en pande ved middelvarme i lidt sesamolie – dette gøres blot hurtigt, så de får en sprød skorpe – det er i stedet for at komme dem i friture, hvilket du selvfølgelig også kan gøre, hvis du er mere til en helt sprød forårsrulle.

9. Spis dem med det samme og server evt. soyasauce og sur/sød-chilisauce til.
(11) 216,20 DKK

INGREDIENSER

2 Pakker Filodej
200 Gram spidskål
125 Gram risnudler
1 Stk Chili
2 Stk Gulerødder
1 Stk Løg
2 Spsk Fishsauce
1 Spsk soyasauce
1 Spsk Sesamolie
1 Stk Æg
5 Dl Chilisauce sød
Varer som vi regner med, du har
1 Fed Hvidløg
1 Nip Fint salt
FILODEJ
SPIDSKÅL
RISNUDLER
CHILI
GULERØDDER
LØG
FISHSAUCE
SOYASAUCE
SESAMOLIE
ÆG
CHILISAUCE SØD
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
HVIDLØG
FINT SALT
(11) 216,20 DKK