FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Spaghetti carbonara med bacon og parmesanost

Opskrift: Spaghetti carbonara med bacon og parmesanost

Spaghetti Carbonara er bare evig godt, og det er samtidig en ret som passer perfekt til travle hverdage, hvor behovet for en nem, lynhurtig og superlækker ret vægtes højt.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Udviklet af Rosanna Salamati
Rosanna er født på øen Ischia, som ligger i napolibugten. Øen er overdådigt frodig og kaldes l'isola verde - den grønne ø. Her har Rosanna hentet meget inspiration til den kunst, som hun har skabt gennem årene.

INGREDIENSER

5400 g Spaghetti
3600 g Bacon i skiver
1800 g. Parmesanost
36 Spsk Pasteuriserede æggeblommer
Varer som vi regner med, du har
54 spsk Olivenolie
18 tsk Fint salt
18 tsk Friskkværnet Peber
SÅDAN GØR DU:

Skær pancettaen i små stykker, og steg stykkerne på en varm pande i lidt olie. Pisk æggene i en skål, og tilsæt peber og revet parmesan.

Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog spaghettien al dente. Hæld vandet fra, og kom spaghettien tilbage i gryden.

Lad gryden stå på svag varme, og hæld de piskede æg over spaghettien. Rør hurtigt i blandingen, så æggemassen kun lige stivner om spaghettien, uden at det bliver rørægsagtigt. Drys pancettastykkerne i og krydr med salt og peber.

Server med det samme i en skål eller på tallerkner, så pastaen stadig er varm og dejlig cremet.
Samlet pris
Spaghetti
Spaghetti
17,95
17,95
>
Bacon i skiver
Bacon i skiver
22,95
22,95
>
! Mangler Friskkværnet Peber