FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Spaghetti carbonara med bacon og parmesanost

Opskrift: Spaghetti carbonara med bacon og parmesanost

Spaghetti Carbonara er bare evig godt, og det er samtidig en ret som passer perfekt til travle hverdage, hvor behovet for en nem, lynhurtig og superlækker ret vægtes højt.

Tilberedningstid ca. 20 min.

Udviklet af Rosanna Salamati
Rosanna er født på øen Ischia, som ligger i napolibugten. Øen er overdådigt frodig og kaldes l'isola verde - den grønne ø. Her har Rosanna hentet meget inspiration til den kunst, som hun har skabt gennem årene.

Sådan gør du:

Skær pancettaen i små stykker, og steg stykkerne på en varm pande i lidt olie. Pisk æggene i en skål, og tilsæt peber og revet parmesan.

Bring en gryde med letsaltet vand i kog, og kog spaghettien al dente. Hæld vandet fra, og kom spaghettien tilbage i gryden.

Lad gryden stå på svag varme, og hæld de piskede æg over spaghettien. Rør hurtigt i blandingen, så æggemassen kun lige stivner om spaghettien, uden at det bliver rørægsagtigt. Drys pancettastykkerne i og krydr med salt og peber.

Server med det samme i en skål eller på tallerkner, så pastaen stadig er varm og dejlig cremet.
(4) 79,35 DKK

INGREDIENSER

300 g Spaghetti
200 g Bacon i skiver
100 g. Parmesanost
2 Spsk Pasteuriserede æggeblommer
Varer som vi regner med, du har
3 spsk Olivenolie
1 tsk Fint salt
1 tsk Friskkværnet Peber
SPAGHETTI
BACON I SKIVER
PARMESANOST
PASTEURISEREDE ÆGGEBLOMMER
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
FINT SALT
FRISKKVÆRNET PEBER
(4) 79,35 DKK