FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Vegetarisk svamperisotto

Opskrift: Vegetarisk svamperisotto

Risotto er super lækkert, og denne udgave med svampe er bestemt ingen undtagelse! En nem og dejlig hverdagsret, der også sagtens kan gå som gæstemad.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Hak løg og hvidløg fint og svits det i den varme olie i en stor gryde.

2. Når løgene er bløde tilsættes hakkede champignoner. Lad dem brune med nogle minutter under omrøring.

3. Tilsæt risottoris og lad dem svitse med 1 minut. Opløs 2 okse-terninger i 1 liter vand og hæld det ved og sæt låg på. Lad det simre i ca. 15 min. eller til risene er møre. Der skal være lidt bid i dem, så alt væsken behøver ikke at være væk – rør desuden i det jævnligt.

4. Smag til med salt og peber og drys med rigeligt parmesan og persille.

(7) 110,30 DKK

INGREDIENSER

1 Stk Løg
400 Gram Risottoris
250 Gram Brune cahmpignoner
1 Bundt Persille
200 Gram Parmesanost
2 Stk Oksebouillon
Varer som vi regner med, du har
1 Spsk Olivenolie
1 Fed Hvidløg
1 Nip Groft salt
1 Nip Stødt peber
LØG
RISOTTORIS
BRUNE CAHMPIGNONER
PERSILLE
PARMESANOST
OKSEBOUILLON
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
OLIVENOLIE
HVIDLØG
GROFT SALT
STØDT PEBER
(7) 110,30 DKK