FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
Grundet den ekstraordinære situation, kan der forekomme udsolgte varer, erstatninger, kø i kundeservice og muligvis forsinkelser på leverancerne
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Vegetarisk svamperisotto

Opskrift: Vegetarisk svamperisotto

Risotto er super lækkert, og denne udgave med svampe er bestemt ingen undtagelse! En nem og dejlig hverdagsret, der også sagtens kan gå som gæstemad.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

INGREDIENSER

3 Stk Løg
1200 Gram Risottoris
750 Gram Brune cahmpignoner
3 Bundt Persille
600 Gram Parmesanost
6 Stk Oksebouillon
Varer som vi regner med, du har
3 Spsk Olivenolie
3 Fed Hvidløg
3 Nip Groft salt
3 Nip Stødt peber
SÅDAN GØR DU:

1. Hak løg og hvidløg fint og svits det i den varme olie i en stor gryde.

2. Når løgene er bløde tilsættes hakkede champignoner. Lad dem brune med nogle minutter under omrøring.

3. Tilsæt risottoris og lad dem svitse med 1 minut. Opløs 2 okse-terninger i 1 liter vand og hæld det ved og sæt låg på. Lad det simre i ca. 15 min. eller til risene er møre. Der skal være lidt bid i dem, så alt væsken behøver ikke at være væk – rør desuden i det jævnligt.

4. Smag til med salt og peber og drys med rigeligt parmesan og persille.

Samlet pris