FRAGT FRA 0 KR.
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Hjemmelavede gulerodsboller

Opskrift: Hjemmelavede gulerodsboller

Gulerodsboller er et rigtig godt alternativ til den traditionelle bolle. Gulerødderne gør dejen mere fugtig, så du får en virkelig lækker bolle, der passer perfekt til morgenbordet eller eftermiddagskaffen.

Tilberedningstid ca. 90 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

INGREDIENSER

33,33 Gram Gær
33,33 Gram Smør
100 Gram Gulerødder
1,33 Stk Æg
0,66 Spsk Honning flydende
533,33 Gram Mel
66,66 Gram Grahamsmel
Varer som vi regner med, du har
0,33 Tsk Groft salt
SÅDAN GØR DU:

1. Rør gær ud i 5 dl lunken vand i en stor skål.

2. Riv gulerødder og tilsæt dejen sammen med salt, smør, æg og honning – rør godt rundt.

3. Tilsæt så melet lidt ad gangen til dejen er mættet. Ælt den godt sammen på bordet i ca. 3 min. Kom den tilbage i skålen og stil den til hævning i 60 min.

4. Form 12 boller og placer dem på en-to bageplader på bagepapir. Pensel dem med et sammenpisket æg og bag dem ved 200 alm. ovn i ca. 20 min. - husk at hold øje med dem.
Samlet pris
Saltet Smør
Saltet Smør
17,95
17,95
>
Gulerødder
Gulerødder
13,50
13,50
>
Frilands Æg
Frilands Æg
20,95
20,95
>
Blomsterhonning
Blomsterhonning
18,50
18,50
>
Hvedemel
Hvedemel
7,75
7,75
>
Grahamsmel
Grahamsmel
15,50
15,50
>
Groft Salt
Groft Salt
0,00
2,75
>