FRAGT FRA 0 KR. - INTET MINIMUMSKØB
Osuma.dk Erhverv
søg
vælg leveringstid og sted
Valgte område — Skift

Opskrift: Hjemmelavede gulerodsboller

Opskrift: Hjemmelavede gulerodsboller

Gulerodsboller er et rigtig godt alternativ til den traditionelle bolle. Gulerødderne gør dejen mere fugtig, så du får en virkelig lækker bolle, der passer perfekt til morgenbordet eller eftermiddagskaffen.

Tilberedningstid ca. 90 min.

Udviklet af Simone Thrane Nielsen
I køkkenet har Simone fokus på velsmagende, sunde og nemme retter, der hurtigt kan laves i en travl hverdag. Derudover har hun fokus på, at de råvarer, hun anvender, er let tilgængelige og gerne sæsonvarer. Tjek simones blog ud her: http://simonethranenielsen.dk/

Sådan gør du:

1. Rør gær ud i 5 dl lunken vand i en stor skål.

2. Riv gulerødder og tilsæt dejen sammen med salt, smør, æg og honning – rør godt rundt.

3. Tilsæt så melet lidt ad gangen til dejen er mættet. Ælt den godt sammen på bordet i ca. 3 min. Kom den tilbage i skålen og stil den til hævning i 60 min.

4. Form 12 boller og placer dem på en-to bageplader på bagepapir. Pensel dem med et sammenpisket æg og bag dem ved 200 alm. ovn i ca. 20 min. - husk at hold øje med dem.
(7) 94,40 DKK

INGREDIENSER

50 Gram Gær
50 Gram Smør
150 Gram Gulerødder
2 Stk Æg
1 Spsk Honning flydende
800 Gram Mel
100 Gram Grahamsmel
Varer som vi regner med, du har
0,50 Tsk Groft salt
GÆR
SMØR
GULERØDDER
ÆG
HONNING FLYDENDE
MEL
GRAHAMSMEL
VARER DU MÅSKE HAR
Tjek om du i forvejen har..
GROFT SALT
(7) 94,40 DKK